Thursday, August 4, 2011

Vara Medievala 2

VOR URMA:

Festivalul de Arta Medievala - SUCEAVA - 11-14 August

Ediţia din acest an a Festivalului de Artă Medievală „Ştefan cel Mare”, festival care se va desfăşura în intervalul 11 - 14 august a.c. în Cetatea de Scaun a Sucevei, va readuce în urbe, după întreruperea de anul trecut, trupe şi ordine cavalereşti care vor reconstitui atmosfera de Ev Mediu european.

Fie că este vorba de Trupa „Arleking” a Sindicatului Cortina din Giurgiu, de Trupa „Artgotica” (trupă de teatru, dans medieval şi contemporan, lupte cavalereşti, cascadorii, jonglerii şi efecte pirotehnice), trupa de cavaleri braşoveni „Străjerii Coroanei” sau de trupele muzicale NoMads şi Hara, sucevenii şi oaspeţii lor din sezonul estival le vor urmări cu plăcere spectacolele.

Ordinele (Ordinul Cavalerilor de Mediaş, Ordinul Cavalerilor de Hunedoara, Ordinul Dragonilor de Transilvania) şi asociaţiile cavalereşti (Oval Production Group, Asociaţia Gladius Dei, Asociaţia Paladinii de Terra Medies) îşi vor prezenta în parade, turniruri şi scene de luptă costumele, armele şi armurile, iar Garda Cetăţii Sighişoara se va afla din nou în fruntea procesiunii care va străbate Suceava cu torţe aprinse în prima seară a manifestărilor.


Sursa articol

Sursa foto



Festivalul Medieval SIBIU 2011 -- 26-28 August 2011

Festivalul Medieval Cetati Transilvane Sibiu 2011 se va desfasura in perioada 26 - 28 august 2011.

http://www.cetatitransilvane.eu

Vor concerta pentru prima data in tara noastra CORVUS CORAX.






No comments:

Post a Comment